Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Juist in deze tijd willen we ons interieur op orde hebben

“Niet op vakantie? Dan nu gelijk meer sfeer in huis!”. Dat was de gedachte van de familie Caris. Zij lieten daarom Topshelf Parket een houten vloer in visgraatpatroon plaatsen. Mevrouw Caris vertelt er trots over in de Mei editie van Nummer 1.

Een nieuwe vloer, dat was een project dat de familie Caris al een tijde voor zich uit geschoven had. Mede doordat in de woning een gedateerde marmeren vloer met daaronder vloerverwarming lag. De familie vreesde dat het verwijderen van de bestaande vloer veel extra werk, rommel en kosten met zich mee zou brengen. Maar vanwege de eigenschappen van het hedendaagse parket is het verwijderen van bestaande vloeren vaak helemaal niet meer nodig. De nieuwe parketvloer kan tegenwoordig in de meeste gevallen eenvoudig over een bestaande vloer heen geplaatst worden zonder dat de warmte van de vloerverwarming verloren gaat. En dat was hier dus ook mogelijk.

Er was daarom geen reden meer om langer te wachten...

Mevr. Caris verteld in Nummer 1: “Juist in deze tijd wilden we onze woning een facelift geven. Dat is goed gelukt. Nu we niet op vakantie gaan vanwege de coronacrisis, is het fijn om je interieur op orde te hebben. Een vloer is letterlijk de basis om mee te starten. We hebben de parketvloer op de begane grond overal laten doorleggen, in de woonkamer, tv-kamer, eetkamer, keuken en de entree. Daardoor ontstaat harmonie tussen de verschillende ruimten en is de woning een oase van rust en gezelligheid.

De vaklieden van Topshelf Parket hebben aan alles gedacht. Zo zijn de plinten en deuren keurig aangepast. Ook de afwerking met aluminium strips op een aantal plekken is zeer geslaagd. Geen detail werd over het hoofd gezien. Dat gaf ons rust en vertrouwen. Bovendien hebben de heren niet alleen vlot, maar ook netjes gewerkt en met respect voor ons huis. Ik zou het bij wijze van spreken zo weer doen, maar met deze parketvloer kunnen we zeker zo’n 25 jaar vooruit."

 

Bron: Nummer 1 magazine mei 2020