Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Parket en vloerverwarming


Vloerverwarming onder parket, waar moet u op letten?

Vloerverwarming wordt de laatste jaren steeds populairder in Nederland. Het is energiebesparend, geluidloos en “onzichtbaar”, maar bovenal een zeer comfortabele manier om je huis te verwarmen.
 
De meerderheid van onze vloeren zijn geschikt voor het aanleggen van vloerverwarming. Of het nou gaat om laminaat, pvc- of een houten vloer, in de meeste gevallen is de combinatie met vloerverwarming mogelijk. Echter, niet alle houtsoorten zijn even geschikt om te gebruiken! En ook voor de ondervloer moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren die het functioneren van de vloerverwarming beïnvloeden.
 
Voor woningen met vloerverwarming is Topshelf parket de juiste keuze. Wij bieden de juiste parketsoorten, waarbij de warmte zonder problemen door het parket omhoog gaat en het hout zorgt ervoor dat de warme lucht in de kamer blijft. Geen onnodige stookkosten dus. Bovendien is ons parket altijd bestand tegen hoge temperaturen.

Overweegt u vloerverwarming onder uw parketvloer?

Indien u vloerverwarming overweegt, raden we u aan om u door ons te laten adviseren over de juiste keuze voor uw situatie.
 
Neem contact op