Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

PVC vloeren


PVC vloeren worden steeds populairder en kunnen afhankelijk van de situatie, een mooi alternatief bieden voor parket-, laminaat- en tegelvloeren. PVC is verkrijgbaar in veel verschillende dessins en formaten en daardoor een veelzijdig product. Een PVC vloer met een betonlook kan bijvoorbeeld de uitstraling van een gestorte betonnen vloer vrij goed benaderen en is bijna niet van echt te onderscheiden, met het voordeel dat het materiaal zachter en dus ook kindvriendelijker is. De houtdessins komen dicht in de buurt van het echte werk en voor ruimtes waar een parketvloer wellicht niet de eerste keuze is, kan een PVC vloer een heel goed alternatief zijn, zonder de warme uitstraling van een houten te vloer te verliezen.
 
Een ander groot voordeel van een PVC vloer t.o.v. bijvoorbeeld een laminaat vloer is dat PVC ook in verschillende afmetingen verkrijgbaar is en daardoor ook in verschillende patronen gelegd kan worden. Bent u bijvoorbeeld erg gecharmeerd van een visgraatpatroon of de Hongaarse punt? Met PVC is het leggen van deze patronen gewoon mogelijk. Wilt u juist graag de indruk van een tegelvloer wekken? Ook dat kan, want PVC wordt ook in tegelvorm aangeboden. Er is dus een ruime keuze in mogelijkheden. Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw situatie, kom gerust eens langs.

PVC vloeren zijn kras- en slijtvast

PVC vloeren worden in verschillende gradaties en prijsklassen aangeboden, waardoor er voor iedereen wel wat bij zit. Bij Topshelf Parket bieden wij uiteraard alleen PVC van de hoogste kwaliteit, PVC dat tegen een stootje kan en slijtvast is. Wij werken alleen met merken van hoogwaardige kwaliteit. Het PVC is duurzaam, volledig slijtvast, stootvast en onderhoudsvriendelijk. Dit betekent dat u een duurzame vloer in huis haalt, maar ook dat u een vloer krijgt die er vele jaren mooi uit blijft zien.

Het leggen van een PVC vloer

Het op de juiste manier leggen van een laminaatvloer vereist specifieke kennis en vaardigheden. Heeft u bij ons een vloer aangeschaft, dan hoeft u zelf niets te doen om uw vloer in uw woning te krijgen. Onze specialisten komen uw nieuwe vloer namelijk niet alleen bij u thuisbezorgen, maar zorgen er ook voor dat uw vloer op de juiste manier gelegd wordt. Dit betekent niet alleen dat u tijd en energie bespaart, maar ook dat uw vloer altijd op de juiste manier geplaatst wordt voor het beste resultaat.

Heeft u interesse in een PVC vloer?

Kom dan eens langs in onze showroom, de koffie staat klaar!

Contact