Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Het team


Het team van Topshelf Parket bestaat uit mensen die hun vak verstaan. In onze showroom krijgt u een no nonsense advies en helpen wij u graag bij het uitzoeken van de beste vloer voor uw situatie. Of dit nu een particuliere woning of een bedrijfspand betreft. Daarna komen onze vloerenleggers bij u over de vloer om uw parket vakkundig te leggen. Wij stellen ons graag even aan u voor:

 

  Shaun Rowbotham
  Shaun Rowbotham, eigenaar van Topshelf Parket en al meer dan 30 jaar in het vak. Shaun eet, drinkt en slaapt hout. "Er is echt geen mooier product dan hout" verteld hij de klanten van Topshelf Parket al heel wat jaartjes met veel enthousiasme.

  Shaun experimenteert ook graag met nieuwe technieken en mogelijkheden en in zijn "laboratorium" ligt het dan ook vol met verschillende proeven in diverse kleuren, met verouderingstechnieken en andere innovatieve vloeroplossingen.
  Herbert de Vos
  Herbert de Vos, verkoper bij Topshelf Parket is inmiddels 25 jaar actief in de parket business. Voordat hij de overstap naar de parketwereld maakte, was hij 11 jaar actief als woningstoffeerder, maar in het parket vond hij uiteindelijk echt zijn plaats. In zijn vrije tijd is Herbert graag bezig met muziek, met name als geluidsman in een band.

  "Herbert: Ik werk sinds April 2011 bij Topshelf Parket, omdat het werk als parketteur sinds Mei 2020 niet meer mogelijk was i.v.m. rugklachten kreeg ik van Shaun de kans om als verkoper verder te gaan. Dit werk bevalt zeer goed het is erg afwisselend, door mijn jarenlange ervaring als parketteur, vind ik het mooi om onze klanten te adviseren over onze mooie parketvloeren.

  Zeer belangrijk zijn de voor controles bij de klant thuis, het inmeten, het beoordelen van de cement dekvloer etc., dit alles zodat Roger en Eddy hun werk goed kunnen uitvoeren. Het is daarnaast een enorme pluim op je werk dat je als team weer een klant hebt die aantoonbaar tevreden is met het eindresultaat."
  Roger de Vos
  Roger de Vos, parketteur bij Topshelf Parket heeft ruim 24 jaar ervaring met het leggen van de meest uiteenlopende parketvloeren. Roger heeft voordat zijn loopbaan begon de opleiding meubelmaker gevolgd en is daarna gestart met het leggen van vloeren. In zijn vrije tijd speelt Roger gitaar en daarnaast is reizen een grote hobby van hem.

  Roger: “Het mooie aan het vak van parketteur vind ik de diversiteit, de ene dag leg ik een prachtige visgraat vloer in een statig herenhuis en de volgende dag sta ik voor de uitdaging om iemand zijn trap volledig te renoveren, die afwisseling vind ik heerlijk. Mijn specialisme ligt met name in visgraatpatroon, traprenovaties en het met hout bekleden van diverse objecten. Dat werk ligt mij gewoon heel goed en doe ik ontzettend graag.”
  Eddy Gerghel
  Eddy Gherghel, parketteur bij Topshelf Parket heeft inmiddels ruim 10 jaar ervaring en is ooit begonnen in de interieurbouw, maar heeft na 4 jaar toch de overstap naar parket gemaakt. Na het werk zit Eddy ook niet stil, want hij houdt van reizen zwemmen en extreme sporten.

  Eddy: “Het vak van parketteur is heel afwisselend en de diversiteit in de projecten maakt het werk ontzettend leuk. Vakwerk leveren is iedere dag het streven en een tevreden klant maakt mij blij. Mijn specialisme ligt op het gebied van parketrenovatie en schadeherstel, laminaat leggen, visgraat patronen leggen en afwerkingen met olie.”