Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Over Topshelf


Al meer dan 30 jaar in het vak!

Eigenaar Shaun Rowbotham heeft de liefde van het vak overgenomen van zijn vader en eet, drinkt en slaapt hout. Samen met een team vakidioten vervaardigd en plaatst hij al meer dan 30 jaar parketvloeren bij particulieren en bedrijven. En met meer dan honderd parketvarianten behoort Topshelf Parket tot één van Limburgs toonaangevendste parketspecialisten
 

We maken graag tijd voor u!

Topshelf Parket staat voor vertrouwd, eerlijk en persoonlijk advies, gecombineerd met vakmanschap, no-nonsense service en waterdichte garanties. Onze adviseurs staan u deskundig ter zijde en nemen alle tijd om samen met u de juiste vloer te kiezen. Wij verstaan ons vak en delen onze kennis graag, dus aarzel niet om uw vragen te stellen. Wellicht komen we samen tot ideeën, die nog beter zijn dan uw oorspronkelijke wensen.
 
Naast een gedegen advies kunt u bij Topshelf Parket rekenen op een professionele plaatsing van de door u gekozen vloer. Onze vakmannen zorgen voor een perfecte plaatsing en afwerking.
 
Wilt u graag zien wie er bij u over de vloer komen? Wij stellen hen graag aan u voor! 

Ruime keuze in eiken Parketvloeren

In onze showroom vindt u een enorme keuze aan Parketvloeren, van klassiek tot modern en in uiteenlopende kleuren, designs, figuren en mozaïeken. En daarnaast kunnen wij uw vloer op maat maken, dat betekent dat uw vloer geheel naar uw persoonlijke wensen aangepast kan worden, want net die kleine veranderingen maken een vloer persoonlijk. Zo kunnen wij de vloer zelf roken en oliën, waardoor u exact de kleur en kwaliteit krijgt die u wenst en kunnen wij uw vloer geheel afstemmen op interieur, smaak en budget. Naast hout hebben we een uitgebreid assortiment pvc en laminaat.

Heeft u interesse in een nieuwe vloer van Topshelf Parket?

Van visgraat vloer tot robuuste plankenvloer, de mogelijkheden voor uw nieuwe houten vloer zijn ongekend.

Kom gewoon eens langs in onze showroom om de verschillende vormen, maten, kleuren en afwerkingen te bekijken. De koffie staat klaar!

Contact

Parket op vloerverwarming en/of vloerkoeling
Het is een fabeltje dat parket niet op vloerverwarming of vloerkoeling geplaatst kan worden. Parket is juist een hele goede keuze doordat de verwarming of verkoeling perfect door de vloer omhoog kan en door het hout binnen de ruimte vastgehouden wordt. 

Meer info