Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Moderne & eigentijdse houten vloeren


  De houten vloeren van Top Shelf Parket
  Een moderne en eigentijdse uitstraling met een houten vloer van Topshelf Parket!

  Bij Topshelf Parket volgen wij de trends op de voet en kunnen u daardoor een ruime keuze in moderne en eigentijdse houten vloeren bieden. Want ondanks dat een parketvloer eigenlijk tijdloos is, zijn er wel degelijk ook trends op dit gebied. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van een moderne parketvloer en bieden een ruime keuze aan parket met een strakke en moderne look & feel. Met onze collectie moderne & eigentijdse vloeren bieden wij kwalitatief hoogwaardige parketvloeren met een strak, modern uiterlijk.

  Wij laten u graag zien wat er nieuw is op het gebied van materiaal, kleur en legmotieven.

  Wanneer u een houten vloer kiest van Topshelf Parket, weet u zeker dat u vele jaren kunt profiteren van deze eenmalige investering. Dit komt omdat onze vloeren niet alleen erg sterk zijn, maar ook een goede isolatiewaarde hebben en een prettige en warme uitstraling hebben en houden voor tientallen jaren.

  Daarnaast zijn onze vloeren uitermate bestand tegen vloeistofvlekken, wat betekent dat u uw parketvloer van Topshelf Parket gemakkelijk vele jaren mooi kunt houden.

  Dus ook voor bedrijfsmatig gebruik of als u thuis kinderen en/of een huisdieren heeft, dan zijn de vloeren van Topshelf Parket uiterst geschikt.
  De Nederland collectie
  Onze collectie moderne en eigentijdse vloeren bestaat uit een aantal collecties, waaronder de Nederland collectie.

  De Nederland collectie is geïnspireerd op 8 van de prachtige natuur gebieden die ons land rijk is, met Europees eikenhout als basis in verschillende behandelingen en afwerkvarianten. Het mooiste van Nederland bij u op de vloer.

  Semi traditioneel parket
  Semi traditioneel parket uit de Nederland Collectie is speciaal ontworpen om deze woonbeleving nog verder te optimaliseren. Door zijn unieke samenstelling en lage inbouwhoogte zorgt dit unieke product, wanneer vol verlijmd op de basisvloer, voor een zeer goede warmte doorgifte.

Heeft u vragen over onze parketvloeren?

Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van uw parketvloer.

Neem contact op