Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Hongaarse punt


Klassieke uitstraling met de Hongaarse punt

De Hongaarse punt is een prachtige manier van parket leggen en lijkt op het eerste oog veel op een visgraat. Het verschil zit in de punt. Bij de Hongaarse punt worden de vloerdelen in een hoek van 45 of 60 gelegd en liggen de punten tegen elkaar. De Hongaarse punt geeft een uniek vloerbeeld en past heel goed in een modern interieur. Wij kunnen uw vloer in iedere gewenste afmeting plaatsen, van smalle korte plankjes tot de nu zeer moderne bredere en langere plank.
 
De breedte en de hoek waaronder wij de Hongaarse punt leggen is afhankelijk van de afmeting van de ruimte. 45 graden wordt over het algemeen meer in kleinere ruimte toegepast. En heeft u liever een pvc-vloer dan een parketvloer? Wij kunnen ook pvc in visgraat leggen.

De Hongaarse punt geeft een ruimte allure

Een vloer in Hongaarse punt geeft een ruimte allure en een chique uitstraling. Door de manier van leggen krijg je een boeiend patroon dat zeker niet te druk is. De Hongaarse punt kan in heel veel verschillende ruimtes worden toegepast. Overweeg daarom niet alleen voor de woonkamer, maar ook voor ander ruimtes een vloer in visgraat. Bijvoorbeeld in kantoren en publieke ruimtes zal een visgraat zeker niet misstaan!

Laat u inspireren

In onze showroom laten wij u graag de mogelijkheden van een parketvloer in Hongaarse punt zien. Kom gewoon eens binnen, wij maken graag tijd voor u.

Contact