Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Parket renovatie


Wanneer kiezen voor parketrenovatie?

Een houten vloer van een goede kwaliteit gaat jarenlang mee. Toch kan intensief gebruik zijn sporen nalaten. Vloerrenovatie kan dan een uitkomst bieden en ervoor zorgen dat uw houten vloer er weer als nieuw uitziet! Een aantal situaties waarbij een vloerrenovatie een perfecte oplossing kan bieden zijn, o.a.:

  • Als het 'gewone' onderhoud niet meer het gewenste resultaat oplevert;
  • Als er kale plekken in de lak zitten;
  • Als er zoveel vuil in de groeven van het hout zitten dat reinigen niet meer gaat;
  • Om een geheel nieuwe en frisse uitstraling te geven aan de vloer en de ruimte.

Wat we doen bij een vloerrenovatie?

Om uw vloer weer in goede staat te krijgen, zullen we hem eerst stofvrij schuren met een professionele schuurmachine. Indien nodig worden beschadigde vloerdelen vervangen, zodat de vloer er na de renovatie weer bijligt alsof deze net is gelegd.

Afwerking van de vloer

Na het schuren voorzien we de vloer van een afwerkingslaag die uw vloer beschermt en van de gewenste kleur/tint voorziet. Welke afwerking het meest geschikt is voor uw parket vloer is afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan temperatuurschommelingen, vloeistofdichtheid en natuurlijk de houtsoort. Onze vloerspecialisten hebben de expertise in huis om u hierin te adviseren en samen met u naar de beste oplossing te zoeken.

Vloer metamorfose

Het opnieuw afwerken van uw houten vloer biedt nog meer mogelijkheden. U kunt er ook voor kiezen om uw vloer een totale metamorfose te geven door hem van een andere kleur te voorzien. Dus, wilt u een moderne tint of een kleur die beter bij uw nieuwe interieur past? Ook dan biedt een vloerrenovatie uitkomst. Na de renovatie heeft uw vloer een totale metamorfose ondergaan, zonder dat u de hele vloer hoeft te vervangen.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Het renoveren van een vloer is uiteraard voordeliger dan het leggen van een nieuwe vloer en de mogelijkheden zijn echt ongekend. Kom gerust een keer langs in onze showroom. Wij adviseren u graag.

Kan uw vloer wel een opknapbeurt gebruiken? 

Zoals u ziet is niks onmogelijk!

Kom langs in onze showroom voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

Contact