Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Verouderd parket


Verouderd parket, verouderd zonder doorleefd te zijn

Een oude houten vloer heeft uitstraling en brengt een ongekende sfeer met zich mee. Wanneer u een oude vloer wilt plaatsen kunt u ervoor kiezen om echte oude vloerdelen te verzamelen en te leggen. Het nadeel is dat deze vloeren vaak een kortere levensduur hebben, of behandeld moeten worden tegen houtrot en/of ongedierte.
 
Maar het kan ook anders, u kunt bij ons namelijk terecht voor een spiksplinternieuwe eikenvloer met de specifieke uitstraling van een parketvloer waar al jaren op geleefd is! Dus u levert niet in op kwaliteit en levensduur maar heeft wel een vloer die er oud en doorleefd uitziet.
 
Dankzij de mogelijkheden van onze fabriek kunnen wij door speciale verouderingstechnieken uw gloednieuwe parketvloer de uitstraling geven van een parketvloer met gebruikssporen. Met deze techniek kan uw parketvloer worden voorzien van kleine, lichte gebruikssporen tot afgesleten plekken.

De mogelijkheden van het verouderen van vloeren

Alle parketvloeren in het aanbod van Topshelf Parket kunnen verouderd worden. Vindt u de uitstraling van Tapis parket mooi, maar houdt u over het algemeen meer van oude en doorleefde vloeren? Dan kunnen wij dit parket verouderen. Bent u een liefhebber van eikenhouten vloeren en wilt u uw nieuwe eikenhouten vloer een antieke look geven? Dan kunnen onze specialisten ook uw eiken vloer verouderen voor een antieke look. Kiest u een standaard lamelparket dat u graag wat ouder wil laten lijken, ook dan kunnen onze professionals u helpen.
 
Kortom: welke vloer u ook kiest, alle vloeren in ons aanbod kunnen op professionele wijze verouderd worden om de vloeren een antieke look te geven.

Heeft u vragen over het verouderen van parketvloeren?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag.

Neem contact op