Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Laminaat vloeren


Laminaat is een mooi alternatief wanneer u op zoekt bent naar de warme uitstraling van een houten vloer, maar de investering voor een parketvloer (nog) te hoog vindt. Laminaat heeft de laatste jaren een echte metamorfose ondergaan en is bijna niet meer van echt te onderscheiden en is daarnaast ook een stuk slijtvaster geworden. 

Uiteraard zijn er ook nog voldoende laminaat soorten van slechte kwaliteit in de markt verkrijgbaar, maar bij Topshelf Parket bieden wij laminaat van de hoogste kwaliteit. Wij werken alleen met merken van hoogwaardige kwaliteit. Dit laminaat is duurzaam, volledig slijtvast, stootvast en onderhoudsvriendelijk. Dit betekent dat u een duurzame vloer in huis haalt, maar ook dat u een vloer krijgt die er vele jaren mooi uit blijft zien.

De laminaatvloeren van Topshelf Parket

Omdat iedereen andere wensen, eisen en behoeften heeft bij het aanschaffen van een laminaatvloer, bieden wij verschillende soorten laminaat aan. Vindt u het belangrijk dat uw laminaatvloer van hoge kwaliteit is en er natuurlijk uit ziet, dan kunt u bijvoorbeeld investeren in een laminaatvloer van Yourfloor. Yourfloor laminaat is kwalitatief hoogwaardig laminaat dat aan de hoogste normen op het gebied van houten vloeren voldoet en er bovendien honderd procent natuurlijk uit ziet.
 
Naast Yourfloor laminaat, verkoopt Top Shelf Parket ook Quickstep laminaatvloeren. Deze laminaatvloeren zijn verrijkt met een zogeheten scratch guard toplaag, waardoor de vloeren nog harder zijn en beter tegen eventuele slijtages bestand zijn. De vloeren zijn gemakkelijk te installeren, geschikt voor vloerverwarming en bestand tegen brandende sigaretten. Daar komt nog bij dat de vloeren onderhoudsvriendelijk zijn en dat u altijd 25 jaar garantie op de laminaatvloeren krijgt, waardoor u zeker weet dat u vele jaren van uw vloer kunt genieten.

Het leggen van een laminaatvloer

Het op de juiste manier leggen van een laminaatvloer vereist specifieke kennis en vaardigheden. Heeft u bij ons een vloer aangeschaft, dan hoeft u zelf niets te doen om uw vloer in uw woning te krijgen. Onze specialisten komen uw nieuwe vloer namelijk niet alleen bij u thuisbezorgen, maar zorgen er ook voor dat uw vloer op de juiste manier gelegd wordt. Dit betekent niet alleen dat u tijd en energie bespaart, maar ook dat uw vloer altijd op de juiste manier in uw woning gelegd wordt voor het beste resultaat.

Heeft u interesse in een laminaatvloer?

Kom dan eens langs in onze showroom, de koffie staat klaar!

Contact