Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Kwaliteit


Meer dan 30 jaar ervaring!

Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak, weten wij voor iedere woon- of bedrijfssituatie een passend advies te geven. Een bewijs van ons vakmanschap is dat men regelmatig van generatie op generatie bij ons aangeklopt voor een kwaliteitsvloer.
 
Iedereen kan bij ons rekenen op persoonlijke aandacht, waterdichte garanties, no-nonsense service en kwaliteit tot op de millimeter. Ook voor woningen met vloerverwarming is parket de juiste keuze: De warmte gaat zonder problemen door het parket omhoog en het hout zorgt ervoor dat de warme lucht in de kamer blijft. Geen onnodige stookkosten dus. Bovendien is ons parket altijd bestand tegen hoge temperaturen.
 

Oerdegelijk en bestand tegen een stootje

Wanneer u kiest voor een houten vloer van Topshelf Parket, dan weet u zeker dat u vele jaren kunt profiteren van deze eenmalige investering. Dit komt omdat onze vloeren niet alleen oerdegelijk en sterk zijn, maar ook een goede isolatiewaarde hebben en uitermate bestand tegen vloeistofvlekken. Dus ook voor bedrijfsmatig gebruik of als u thuis kinderen en/of een huisdieren heeft, dan zijn de vloeren van Topshelf Parket uiterst geschikt. Onze parketvloeren houden tientallen jaren en blijven heel lang mooi.
 
En vertoond uw vloer op een gegeven moment toch slijtage, of ontbreken er delen door het wegbreken van een wand o.i.d.? Dan hoeft u niet direct te investeren in een nieuwe vloer, want een parketvloer kan perfect gerepareerd en gerenoveerd worden.
 

Laat u overtuigen in onze showroom

Wij laten u graag voorbeelden van onze nieuwe collecties zien en vinden het prachtig om gezamenlijk op zoek te gaan naar de ideale parketvloer voor uw situatie. Indien gewenst is het ook mogelijk om stalen mee naar huis te nemen om alles in de juiste ruimte nog eens rustig te bekijken.
 
Want een vloer is letterlijk en figuurlijk de bodem van je dagelijkse leven en dat moet natuurlijk een goede keuze zijn.