Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Trap renovatie


Met een traprenovatie van Topshelf Parket zal uw trap stralen als nooit daarvoor!

Is uw trap versleten of bent u erop uitgekeken? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om deze er weer netjes uit te laten zien, u kunt de trap schilderen of tapijt erop laten leggen. Maar een trap verdiend meer dan dat, want ondanks dat dit vaak een “vergeten” project is, kan een trap een interieur echt afmaken. Loop eens bij ons binnen om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Hoe gaat een traprenovatie in zijn werk?

Allereerst dient te trap volledig kaal en gestript te zijn van de oude bekleding, dus ook de lijmresten moeten verwijderd worden. Hierna schuren wij de trap om een goede hechting met de nieuwe toplaag te kunnen garanderen. Als eerste worden nu de stootborden geplaatst en daarna het loopvlak met neus. Het renoveren van een trap duurt gemiddeld 1 à 2 dagen. Na oplevering kunt u gelijk weer op de trap lopen. 

Welk materiaal kan gebruikt worden voor een traprenovatie?

Voor het renoveren van een trap kunnen diverse materialen gebruikt worden. Zo kunnen wij hetzelfde hout gebruiken als voor uw parketvloer, dat kan in dezelfde kleur maar uiteraard ook in een andere kleur om er een echte eyecather van te maken. Ook ander materialen als laminaat en pvc kunnen gebruikt worden voor een traprenovatie. Het is maar net wat uw voorkeur heeft. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Uw trap de aandacht geven die het verdient?

Wij adviseren u graag! Kom langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken. De koffie staat klaar.

Ook zo'n verschil maken?

Kom dan eens langs in onze showroom, wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Contact