Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Parket op maat


Design your own floor!

U bent op zoek naar een nieuwe houten vloer en heeft al diverse zaken bezocht, maar kan de ideale parketvloer wat betreft kleur en vorm maar niet vinden? Ook in dat geval bent u bij Topshelf Parket aan het juiste adres, want u kunt bij ons ook terecht voor een parketvloer op maat.
 
Met onze keuze van een “parketvloer op maat” kun u zelf bepalen hoe uw nieuwe parketvloer eruit zal komen te zien. Aangezien al onze parketvloeren, zowel de verouderde als de niet-verouderde parketvloeren in onze eigen fabriek worden geproduceerd, zijn wij in staat om iedere parketvloer te leveren zoals u deze wenst. 

Een Parketvloer op maat is eigenlijk heel simpel:

U kiest een parketvloer uit, die u qua basisstructuur en kleur het meeste aanspreekt. Vervolgens kiest u de verouderingstechniek(en) en olie- of lakkleur en wij passen dit toe op de door u uitgekozen parketvloer. Met een parketvloer op maat krijgt u een vloer die honderd procent past bij uw inrichting en stijl.
 
De vloer wordt altijd gelegd door onze eigen leggers met jarenlange ervaring. Dit betekent voor u dat uw nieuwe parketvloer zonder zorgen perfect zal worden gelegd waardoor u jarenlang kunt genieten van uw parketvloer.
 
Meer weten over een parketvloer op maat, bezoek dan onze showroom of contact met ons op.

Neem contact op