Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Showroom make-over!!

Wij hebben onze showroom een make-over gegeven. Zo zijn de stijlkamers volgens de laatste interieur trends ingericht en hebben we een aantal nieuwe vloeren uitgelegd. Zo wordt het nog eenvoudiger om de juiste vloer uit te kiezen.

Een nieuwe vloer uitzoeken kan namelijk best moeilijk zijn. Er ontstaan vragen zoals "gaat deze vloer wel bij onze interieur stijl passen?" en "hoe zou de vloer op een groot oppervlak eruit komen te zien".

Om de keuze gemakkelijker te maken, staan onze adviseurs altijd voor u klaar om u te adviseren. Samen met u bekijken zij de wensen en eisen die u voor uw nieuwe vloer heeft en helpen u met het selecteren van de vloer die daar optimaal bij aansluit. Daarnaast hebben wij in onze showroom een mooie selectie van vloeren uitgelegd zodat u deze op groot oppervlak kunt bekijken. Dat maakt het een stuk gemakkelijker om te bepalen welk legpatroon u het mooist vindt.

 

Stijlkamers

In de showroom zijn ook verschillende stijlkamers gerealiseerd, door de vloer te kunnen bekijken in een stijlkamer is het eenvoudiger te zien, hoe een bepaalde vloer matcht met een bepaalde interieur stijl. We hebben de stijlkamers onlangs helemaal opnieuw ingericht volgens de laatste interieur trends en laten deze graag aan u zien. Kijk bijvoorbeeld eens hoe mooi een eiken vloer in visgraat patroon matcht met de botanische interieur trend, een plaatje toch?

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt?

Kom dan gezellig langs en laat u inspireren! Wij staan voor u klaar met een kop koffie en gedegen advies. Uiteraard geheel corona proof!