Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Kom bij ons over de vloer!

Kom gewoon eens een keer binnen kijken, zeiden we tegen de redactie van Lifestyle in Limburg. Die uitnodiging namen ze graag aan en schreven er vervolgens een leuk artikel over voor de oktober editie.

We gaven een rondleiding in onze ruime showroom (300m2) in Meerssen en liet Shaun aan de redactie de ongekende mogelijkheden van een houten vloer zien, want echt…voor elk interieur, budget en smaak is er passend parket. 

Van babykamer tot kasteel
Grote kans dus dat u in deze regio al eens over de vloer bent geweest bij een parketvloer van de firma uit Meerssen. “Van babykamer tot kasteel, we draaien onze hand nergens voor om”, vat Shaun samen. Ook bij woningen met vloerverwarming is parket de juiste keuze: “De warmte gaat zonder problemen door het parket omhoog en het hout zorgt ervoor dat de warme lucht in de kamer blijft. Geen onnodige stookkosten dus. Bovendien is ons parket altijd bestand tegen hoge temperaturen”, verzekert Shaun.
 
Nieuwe collectie
De vakman weet waarover hij praat en showt ondertussen voorbeelden van de nieuwe collectie. “Ik vind het prachtig om gezamenlijk op zoek te gaan naar de ideale parketvloer. Wie dat wil, kan demo’s van parketvloeren meenemen om thuis alles nog eens rustig te bekijken. Want een vloer is letterlijk en figuurlijk de bodem van je dagelijkse leven, dat moet natuurlijk een goede keuze zijn. En daar helpen wij graag bij.”
 
Komt u ook eens gezellig bij ons over de vloer? We hebben iets warms voor de koude dagen ;-)

 

Bron: Lifestyle in Limburg oktober 2019