Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Tijdloos klassiek: visgraat blijft populair

Parket in visgraatpatroon blijft een tijdloze klassieker. Dat blijkt ook op bezoek bij familie De Groen in Lanaken. Een blinkende houten vloer met ruimtelijk effect geeft gelijk een warm welkom.

Edmond vertelt trots over de nieuwe woning. Samen met zijn vrouw koos hij bewust voor een houten vloer als startpunt in het nieuwe huis. “We zochten naar een parketspecialist in de buurt. Al snel kwamen in contact met Topshelf Parket en besloten een kijkje te nemen in de showroom”, vertelt Edmond.

Persoonlijk advies
De ruim opgezette zaak voorziet in tal van voorbeelden en laat zien waarom een houten vloer iedere ruimte een warm en comfortabel geeft.  “We werden te woord gestaan door Herbert. Hij gaf aan ook zelf vloeren te hebben gelegd, waardoor je gelijk met een vakman spreekt. Dat gaf een vertrouwd gevoel. Mijn vrouw heeft altijd de wens gehad voor parket in visgraatpatroon. Daar hebben we dan ook overtuigend voor gekozen en nog elke dag plezier van. De zwarte plinten maken het samen een mooi geheel.”

Secuur en netjes
De houten look is een stijlvolle bodem voor deze prachtige woning vlak over de Belgische grens. “Er lag hier voorheen laminaat, maar er gaat niets boven het natuurlijke materiaal van hout.” Edmond benadrukt zijn sympathie voor het vakwerk dat is geleverd. “De heren werkten uiterst secuur en netjes. Ook bij afronding was alle afval keurig weg gehaald en konden we gelijk genieten van onze nieuwe vloer.”

Aan tafel met vakman
Meer zien van het (maat)werk van Topshelf Parket? Bezoek onze showroom in Meerssen voor een adviesgesprek. U zit gelijk met de vakman aan tafel die al uw vragen en wensen graag bespreekt voor een deskundig advies.