Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Parketvloer in Skybox bij Fortuna Sittard

Dat een parketvloer ook in een zakelijke omgeving als een skybox heel goed kan, laat Roger Gielen van Snackpoint maar wat graag zien in hun skybox bij Fortuna Sittard.

“Emotie is ons vak”, legt initiatiefnemer van deze skybox Roger Gielen uit. “Onze Snackpoint-formule is gebouwd op passie en emotie. En hetzelfde geldt voor voetbal. In onze skybox bij Fortuna Sittard zitten dan ook succesvolle bedrijven die hun zaak runnen met passie. En we hebben nog een overeenkomst: we zijn allemaal voetbalgekken. Die clubliefde gaat voor mij ver. Ik ben van Geleen en mijn vader was al fan van het clubje in de tijd van Fortuna ’54. En aan de periode in de Baandert in Sittard heb ik goede herinneringen. We hebben met een groep besloten om voor een skybox te gaan, zelfs nog voordat de Eredivisie weer een feit was. En wat een jaar hebben we achter de rug, geweldig.” 

 
We maken er wat van hierbinnen. Op de muur hebben we een graffiti laten maken met groot Nao Veure erop. En de vloer was ook meteen duidelijk, dat werd er een van Topshelf Parket uit Meerssen. Ook weer omdat ik in dit bedrijf de passie voor het vak zo duidelijk terugzie. En dat proef je in het hele traject. De manier waarop de vloer gelegd wordt; snel, netjes en met oog voor detail en vakmanschap. Maar ook in de advisering: welke vloer het moet worden, wat voor een effect de lichtinval er nog op heeft en voor welke afwerking je het beste kunt gaan. Op advies van Shaun Rowbotham werd het een mooi parket met lange, brede planken. We krijgen veel positieve reacties van onze gasten.
 
Wauw, wat een gave vloer, klinkt het dan.”

Bron: Nummer 1 magazine juli 2019