Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Parket zit in de familie

Van generatie op generatie. Al meer dan 30 jaar is Topshelf Parket in Meerssen het aangewezen adres voor hoogwaardige parketvloeren. Ook voor de familie Geurts uit Amby. “We kregen de tip van mijn schoonouders en zijn daar dankbaar voor. Wat een prachtig vakwerk”, jubelt Marc Geurts.

Hij koos samen met zijn partner bewust voor hout. “Toen we naar onze huidige woning verhuisden, moesten er natuurlijk veel keuzes worden gemaakt. Toch was één ding voor ons al heel snel duidelijk: een houten vloer. De uitstraling van het natuurlijke materiaal geeft een behaaglijk gevoel. Een ander materiaal als vloer is voor ons geen optie meer.”

Lopend door de woning geeft de plankenvloer een moderne uitstraling met behoud van het karakter dat hout van nature heeft. “In de showroom lieten we ons verrassen door de veelzijdigheid aan variatie. De nagebootste nissen zagen er ook heel realistisch uit.”

Wit gerookt
Op verzoek werd het parket wit gerookt, waardoor de vloer nog stijlvoller naar voren komt. “Dat maatwerk was voor ons een belangrijk punt. Op andere plekken werd veel standaard parket aangeboden, maar juist het kunnen verwezenlijken van persoonlijke wensen, gaf ons een fijn gevoel.” Later besloot de familie Geurts om ook de trap mee te nemen in de renovatie en onder handen te laten nemen door Topshelf Parket. “De stoffen bekleding had zijn beste tijd wel gehad. Ons enthousiasme voor hout hebben we zodoende door vertaald naar de trap, waardoor alles esthetisch ook net wat beter op elkaar aansluit en weer lange tijd vooruit mee kan.”

Afwerking tot in detail
Marc is blij met de keuze voor de houtspecialisten uit Meerssen. “De harde werker die onze vloer heeft gelegd, dacht op alle vlakken met ons mee. Zo vroeg hij naar de gewenste overloop tussen twee kleuren plinten die wij hebben en hoe wij graag de hoeken willen zien. Juist die persoonlijke aandacht heeft uiteindelijk een prachtig resultaat opgeleverd. Dank aan Topshelf Parket, dank aan onze schoonouders voor de tip”, zo besluit Marc met een knipoog.

Ook kennismaken met de vakmannen?
Geen detail blijft ongezien als het gaat om hoogwaardige parketvloeren. Laat u inspireren in onze ruime showroom!