Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Kwaliteit in parket geeft ieder interieur allure

Bij binnenkomst in dit moderne Maastrichtse appartement geeft de keuze voor een parketvloer gelijk een warme, welkome sfeer. Deze vloer in Hongaarse punt geeft deze bijzondere woning een chique uitstraling.

Op het eerste oog lijkt het patroon op visgraat, maar bij de Hongaarse variant liggen de punten tegen elkaar. Dat geeft een ruimtelijk beeld en past bij vrijwel ieder interieur, of het nou gaat om een woning, bedrijfspand of horecaruimte. De ruimte wordt niet alleen belegd met een sfeervol natuurmateriaal, maar oogt dankzij de vormen zeer ruimtelijk en chique.

Maatwerk
Dankzij een eigen fabriek zijn de lijnen kort en is maatwerk mogelijk. Zo werd in dit appartement de vloer geolied met een zelfgekozen kleur. Hier wordt gebruik gemaakt van planken van 140 bij 700 mm, maar ieder formaat is mogelijk. Van smalle plankjes tot brede en lange planken.

Nog meer allure
Behalve vakwerk in parketvloeren, is Topshelf Parket ook het aangewezen adres voor traprenovatie. Zo werd in het appartement de verouderde trap in stijl gerenoveerd. Dankzij de nieuwe vloer en trap kom je hier graag – letterlijk – over de vloer. Hout geeft immers een warm gevoel, waarbij de Hongaarse punt de woonomgeving nog meer allure geeft.

Advies dat hout snijdt
Benieuwd naar de haast oneindige mogelijkheden in parketvloeren? Loop eens binnen in de showroom waar je over diverse designs, kleuren, mozaïeken en patronen loopt. Met ruim 30 jaar ervaring in de particuliere en zakelijke markt bent u verzekerd van een hoop inspiratie en deskundig advies, dat hout snijdt.