Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Advocatenkantoor Simons en Partners kiest voor Topshelf Parket

Voor de vloer van hun nieuwe kantoor in Maastricht werd hen via via, aangeraden een bezoekje te brengen aan Topshelf Parket. “Een goede keuze”, zijn de eigen woorden van Bart Augustin.

"Ik wilde een pvc-vloer, dat had ik op het oog. Een houten vloer leek me geen goede keuze voor een huurpand. Ik werd vriendelijk geholpen door Shaun van Topshelf Parket die alle tijd voor me nam en stalen van het mooiste pvc naast elkaar legde. Het zag er echt goed uit. Deze pvc-stroken lijken net echt hout." “Ik laat je voor de vorm toch eens zien wat een parket doet”, zei Shaun, en hij legde er drie houtsoorten naast. "Tja, en toen was ik toch direct om. Er gaat niets boven echt hout. Het leeft en heeft echt wel meer uitstraling. Hier zijn we dus op verdergegaan en Topshelf Parket is met wel zes verschillende soorten planken hier op locatie gekomen. Zo kun je op de plek zelf zien welk hout het beste tot zijn recht komt."

"Wat we uiteindelijk gekozen hebben in alle kantoorruimtes, is massief maple met een afwerking die heel praktisch is. De gebruikerssporen, het reliëf en het kleurverschil geven de vloer een speels karakter. Geen plank is hetzelfde.

En ook heel functioneel; deze vloer is los gelegd. Zouden we weer verhuizen en weggaan uit dit huurpand, dan kunnen we de vloer meenemen."

Bron: Nummer 1 magazine april 2019