Parketvloer op maat

U bent opzoek naar een nieuwe parketvloer voor uw woning. U zoekt uiteraard een parketvloer van hoge kwaliteit die tegen een stootje kan maar u wilt ook een parketvloer met een eigen uitstraling die past bij de inrichting van uw woning en uw stijl.

Een parketvloer op maat van Top Shelf Parket is dan voor u wellicht de juiste keuze.

Zoals u elders op onze website heeft kunnen lezen, kunt u bij ons terecht voor ’niet verouderde parketvloeren’ en ’verouderde parketvloeren’ ieder met een eigen uitstraling en voor ieder interieur een passende oplossing. De verouderde parketvloeren worden in onze eigen fabriek door speciale technieken gemaakt met verschillende verouderingseffecten per model parketvloer. Uiteraard alles op basis van onze hoge kwaliteitseisen.

Maar wat nu als uw ideale parketvloer wat betreft kleur en vorm er nog net niet bij zit? Ook dan biedt Top Shelf Parket voor u de juiste oplossing in de vorm van maatwerk.

Een Parketvloer op Maat

Met onze keuze van een ‘parketvloer op maat’ kun u zelf bepalen hoe uw nieuwe parketvloer eruit zal komen te zien. Aangezien al onze parketvloeren, zowel de verouderde als de niet-verouderde parketvloeren in onze eigen fabriek worden geproduceerd, zijn wij in staat om iedere parketvloer te leveren zoals u deze wenst.

Hoe gaat een Parketvloer op maat in zijn werk?

Eigenlijk is het heel simpel. U kiest een parketvloer uit die wat betreft de basisstructuur en kleur u het meeste aanspreekt. Vervolgens kiest u 1 of meerdere verouderingstechnieken uit die u wilt toepassen op de door u uitgekozen parketvloer.

Vervolgens wordt de parketvloer in onze eigen fabriek geproduceerd op basis van de door u gemaakte keuzes.

Natuurlijk wordt de vloer bij u gelegd door één van onze eigen parketvloerspecialisten en kunt u jarenlang genieten van een parketvloer die honderd procent past bij uw inrichting en stijl.

Nog even de voordelen van Top Shelf Parket op een rij

Met een parketvloer van Top Shelf Parket, weet u zeker dat u vele jaren kunt profiteren van deze investering. Dit komt omdat onze vloeren niet alleen erg sterk zijn, maar ook een goede isolatiewaarde hebben en een prettige en warme uitstraling hebben en houden voor tientallen jaren. Tot slot zijn onze vloeren uitermate bestand tegen vloeistofvlekken, wat betekent dat u uw parketvloer van Top Shelf Parket gemakkelijk vele jaren mooi kunt houden. Ook als u kinderen heeft die nog weleens kunnen knoeien of een huisdier heeft dat regelmatig met natte pootjes over de vloer loopt, zijn de vloeren van Top Shelf Parket uitermate geschikt voor uw woning

De voordelen van een parketvloer van Top Shelf Parket

  • Het aanschaffen van een parketvloer bij Top Shelf Parket brengt vele voordelen met zich mee. De pluspunten waar u van profiteert wanneer u een houten vloer van Top Shelf Parket koopt, zijn de volgende:
  • Parketvloeren van Top Shelf Parket worden geproduceerd in onze eigen fabriek en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen
  • U kunt kiezen uit ‘verouderde’, ‘niet-verouderde’ of een maatwerk parketvloer
  • De vloer wordt altijd gelegd door onze eigen leggers met jarenlange ervaring. Dit betekent voor u dat uw nieuwe parketvloer zonder zorgen perfect zal worden gelegd waarna u jarenlang kunt genieten van het woonplezier.


Uiteraard zijn de vloeren van Top Shelf Parket altijd gemaakt van honderd procent natuurlijk hout van een FSC gecertificeerde fabriek. En vindt u het echt belangrijk om in duurzaamheid te investeren? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres, want voor elk verkocht pakket voor een parketvloer wordt een boom geplant.

Meer weten over een parketvloer op maat, bezoek dan onze showroom of neem contact met ons op.