De Top Autentico Collectie

Onze Top Autentico Collectie is het resultaat van jarenlange ervaring in het maken van houten vloeren met de hand, gecombineerd met de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Onze trendkleuren in combinatie met deze handmatige bewerkingen hebben een uniek aantal vloeren opgeleverd die we de Top Autentico Collectie hebben genoemd.
Bijzonder rustieke vloeren van eikenhout, knoesten, scheurtjes en onregelmatigheden geven de stoere en autentieke look waar we naar op zoek waren. We voeren drie verschillende bewerkingen in deze collectie, geschikt voor een oude boerderij of een stoere loft in Manhatten.
Bekijk de Siena, Ravenna en Bologna bewerkingen in diverse authentieke kleurmogelijkheden.

Deze collectie is beschikbaar in drie standaard verouderingen:

  1. Sienna – handgeschraapt
  2. Ravenna – onregelmatige zaagsneden
  3. Bologna -handgeborsteld

Zie hieronder de verschillende kleuren.

Siena

Handgeschraapt

Bijzonder rustieke uitstraling met grove knoesten en reliëf in de planken, maar met zacht afgewerkte kanten.

Ravenna

Onregelmatige zaagsneden

Onregelmatige zaagsneden over de handgeschraapte planken met rustieke eigenschappen (BC) voor een geleefd gevoel. Deze vloeren zijn bij uitstek geschikt voor interieurs van monumentale panden, oude kerken of anderszins grote ruimten met een architectonisch interessant karakter.

Bologna

Handgeborsteld

Door de rustieke planken (BC) te borstelen komen de karakteristieke elementen van de natuurlijke eigenschappen van de planken nog beter tot hun recht. De authentieke “vintage” look die deze behandeling tot resultaat heeft komt bijzonder goed tot zijn recht in commerciële ruimten als winkels en restaurants, waarbij het oog van iedere bezoeker naar de prachtige vloer zal trekken.