Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Tijdelijke winkelsluiting, maar wel bereikbaar

Helaas heeft het kabinet gisteren besloten dat alle niet essentiële winkels (waar Topshelf Parket helaas ook bij hoort) hun deuren tijdelijk moeten sluiten. Wij kunnen u derhalve de komende periode tot onze grote spijt niet ontvangen in onze showroom. Maar we blijven wel bereikbaar!

Alle reeds geplaatste bestellingen zullen wij blijven uitleveren en ook de reeds geplande montagedata zullen wij door laten gaan. Hierbij nemen wij de richtlijnen van het RIVM nauwgezet in acht en vragen u vriendelijk om hetzelfde te doen.
 
Het is mogelijk dat de aangescherpte maatregels tot vertraging bij onze leveranciers kan leiden, waardoor uw bestelling later dan verwacht bij ons binnenkomt. Wij hopen uw begrip.
 
Ondanks de lockdown toch een nieuwe parketvloer uitzoeken?
 
Zou u toch graag de komende periode een nieuwe vloer willen uitzoeken of u bestaande parketvloer laten reinigen, onderhoud uitvoeren of een renovatie, dan bieden wij u de mogelijkheid om een adviesgesprek bij u thuis in te plannen. Onze adviseur staat u graag te woord en maakt een vrijblijvende offerte. Zo kunt u toch verder met het uitvoeren van uw interieurplannen!
 
Heeft u nog onderhoudsmiddel nodig?
 
Bel of mail ons dan even om uw producten te bestellen. Wij zullen deze dan versturen of bij u langsbrengen.

Ook voor vragen blijven wij uiteraard gewoon bereikbaar via telefoon en e-mail.
 
Telefoon: 043-364 34 12
E-mail: info@topshelfparket.nl
  
Met vriendelijke groet,
Team Topshelf Parket