Verouderd parket

U wilt een nieuwe parketvloer laten leggen? Dan heeft u bij Topshelf Parket keuze uit een groot aanbod van houten vloeren. Parketvloeren met een moderne of met een klassieke uitstraling. Maar ook kunt u kiezen voor uw nieuwe parketvloer met een optisch verouderde uitstraling. Dankzij de mogelijkheden van onze fabriek kunnen wij door speciale verouderingstechnieken uw gloednieuwe parketvloer de uitstraling geven van een parketvloer met gebruikssporen.

Zoekt u een sfeervolle nieuwe parketvloer die de uitstraling heeft van gezelligheid, warmte en huiselijke sfeer dan is ons verouderd parket wellicht voor u de juiste keuze. Door onze speciale techniek kan uw parketvloer worden voorzien van kleine, lichte gebruikssporen tot afgesleten plekken. Uiteraard is een verouderde parketvloer van dezelfde kwaliteit als een parketvloer die deze verouderingstechnieken niet heeft ondergaan.

Kortom, u zoekt een parketvloer met een warme en huiselijk uitstraling, dan is de verouderde parketvloer van Topshelf Parket wellicht de beste keuze.


Verouderd parket: verouderd zonder doorleefd te zijn

Een verouderde parketvloer van Top Shelf Parket ziet er oud en doorleefd uit, maar is uiteraard gebaseerd op dezelfde kwaliteit van onze niet verouderde vloeren.

Door de speciale verouderingstechnieken die wij in onze fabriek toepassen krijgt uw parketvloer de uitstraling van een parketvloer waar al jaren op is geleefd, zonder dat dit invloed heeft op de kwaliteit en de levensduur van uw nieuwe vloer.


De mogelijkheden van het verouderen van vloeren

Alle parketvloeren in het aanbod van Top Shelf Parket kunnen verouderd worden. Vindt u de uitstraling van Tapis parket mooi, maar houdt u over het algemeen meer van oude en doorleefde vloeren? Dan kunnen wij dit parket verouderen. Bent u een liefhebber van eikenhouten vloeren en wilt u uw nieuwe eikenhouten vloer een antieke look geven? Dan kunnen onze specialisten ook uw eiken vloer verouderen voor een antieke look. Kiest u een standaard lamelparket die u graag wat ouder wil laten lijken, ook dan kunnen onze professionals u helpen. Wat voor houten vloer van Topshelf Parket u ook kiest; alle vloeren in het aanbod van Topshelf Parket kunnen op professionele wijze verouderd worden om de vloeren een antieke look te geven.


Topshelf Parket: uw specialist voor het verouderen van vloeren

Het verouderen van vloeren zonder de kwaliteit van de vloeren te verminderen, vraagt om een zeer specifieke expertise. De professionals van Topshelf Parket zijn al vele jaren gespecialiseerd in het nauwkeurig verouderen van vloeren zonder de kwaliteit en de levensduur van de parketvloeren te verminderen. Raadpleegt u onze specialisten voor het verouderen van uw vloer, dan weet u zeker dat u het beste resultaat krijgt.

Heeft u vragen over het verouderen van parketvloeren? Schroom dan niet om contact op te nemen met Topshelf Parket. Wij helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden en kunnen u eventueel ook adviseren over het verouderen van uw parketvloer.


Klik hier voor een sfeerimpressie

Engineered-Amsterdam0000.jpg
Abdij collectie
Deze vloer heeft een robuuste, nostalgische veroudering met ruw geschraapte oppervlakte delen en hand geschraapte kanten. mocht u de kanten onbewerkt willen, draagt deze vloer de naam Botticelli-piano.
Lees meer
30-Top-Autentico-Ravenna-Classic-Brown.jpg
Autentico Collectie
Deze vloer heeft een robuuste, nostalgische veroudering met ruw geschraapte oppervlakte delen en hand geschraapte kanten. mocht u de kanten onbewerkt willen, draagt deze vloer de naam Botticelli-piano.
Lees meer
botticelli.jpg
Botticelli
Deze vloer heeft een robuuste, nostalgische veroudering met ruw geschraapte oppervlakte delen en hand geschraapte kanten. mocht u de kanten onbewerkt willen, draagt deze vloer de naam Botticelli-piano.
Lees meer
donnatello.jpg
Donatello
Deze vloer heft een lichte, subtiele veroudering door kastijding met ondiepe afdrukken en oppervlakmarkering met nagenoeg onaangeraakte kanten. deze vloer kan ook met hand geschraapte kanten en heeft de naam Donatello e lati. Deze vloer is in Traditioneel, Massief, Top en Lamelparket te verkrijgen.
Lees meer
firenze.jpg
Firenze
Deze vloer heeft een hand geschraapt met een golvend reliëf, afgeronde kanten en kenmerkende zwart gestopte noesten. de Firenze a righe is tevens geborsteld.
Lees meer
michelangelo.jpg
Michelangelo
Is een parketvloer met een sterke authentieke veroudering door trommelen met onregelmatige verouderingssporen op het oppervlak en kanten. Wilt u de vloer zwaar verouderd met grove kantbeschadiging kan dit ook en heet de vloer Michelangelo-forte Deze vloer is in Traditioneel, Massief, Top en Lamelparket te verkrijgen.
Lees meer
tiziano.jpg
Tiziano
Deze vloer heeft een stoere markante veroudering met een grof kantgezaagd oppervlak. de Tiziano piano heeft een minder grillig uiterlijk met behoud van karakter. Deze vloer is in Topparket te verkrijgen.
Lees meer
davicni.jpg
Davinci
Deze vloer heeft een hele bijzondere uitstraling door de vernieuwende, unieke veroudering met een volledig met de hand, diep uitgehold relief. Deze vloer is alleen te verkrijgen in lamelparket.
Lees meer
solidfla.jpg
Solidfloor
Maak kennis met de veelzijdige collecties houten vloeren van Solidfloor. Onze duurzame parketvloeren zitten vol karakter en zijn van nature mooi en warm. Elke authentieke houten vloer van Solidfloor is geschikt voor elke ruimte in het huis, zoals de woonkamer, slaapkamer tot de kinderkamer. En ook in ruimtes die intensief worden belopen zoals op kantoor of in de winkel.
Lees meer