Niet Verouderd parket

U bent op zoek naar een nieuwe parketvloer. Uw voorkeur gaat uit naar een strakke en moderne look & feel. Ook dan bent u bij Topshelf Parket aan het juiste adres. Met onze collectie “niet verouderde vloeren” bieden wij u een ruime keuze uit kwalitatief hoogwaardige parketvloeren met een strak, modern uiterlijk en een “nog niet opgeleefde” look & feel.

Al onze “niet verouderde” parketvloeren worden in onze eigen fabriek geproduceerd en voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen.

Niet-verouderd parket

Topshelf Parket biedt verschillende soorten niet-verouderd parket aan. Bij het aanschaffen van een nieuwe parketvloer kunt u kiezen tussen Traditioneel, Massief, Top en lamelparket.

Laat u een niet-verouderde parketvloer plaatsen door de specialisten van Top Shelf Parket, dan bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct, professioneel gelegd. Bij Top Shelf Parket worden hoge normen gehanteerd als het gaat om mensen, milieu en kwaliteit.

De houten vloeren van Top Shelf Parket

Wanneer u een houten vloer kiest van Topshelf Parket, weet u zeker dat u vele jaren kunt profiteren van deze eenmalige investering. Dit komt omdat onze vloeren niet alleen erg sterk zijn, maar ook een goede isolatiewaarde hebben en een prettige en warme uitstraling hebben en houden voor tientallen jaren. Tot slot zijn onze vloeren uitermate bestand tegen vloeistofvlekken, wat betekent dat u uw parketvloer van Topshelf Parket gemakkelijk vele jaren mooi kunt houden. Ook als u kinderen heeft die nog uiteraard kunnen knoeien of een huisdier heeft dat regelmatig met natte pootjes over de vloer loopt, zijn de vloeren van Topshelf Parket uitermate geschikt voor uw woning.

Heeft u vragen over onze ‘niet verouderde’ parketvloeren? Schroom dan niet om contact op te nemen met Topshelf Parket. Wij helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden en kunnen u eventueel ook adviseren over de mogelijkheden van uw parketvloer.

Klik hier voor een sfeerimpressie

roma.jpg
Nederland collectie
De gebundelde kennis en ervaring van PGN parketspeciaalzaken levert een unieke collectie houten vloeren op met 8 dessins afgestemd op prijs/kwaliteit en actuele trends. De Nederland collectie is geïnspireerd op 8 van de prachtige natuur gebieden die ons land rijk is, met Europees eikenhout als basis in verschillende behandeling en afwerkvarianten. Het mooiste van Nederland bij u op de vloer.
semitrad.jpg
Semi traditioneel parket
Semi–traditioneel parket uit de Nederland Collectie is speciaal ontworpen om deze woonbeleving nog verder te optimaliseren. Door zijn unieke samenstelling en lage inbouwhoogte zorgt dit unieke product, wanneer vol verlijmd op de basisvloer, voor een zeer goede warmtedoorgifte.
roma.jpg
Roma
Deze vloer is NIET verouderd met het originele, egale houtoppervlak en onbewerkte kanten. Deze vloer is in Traditioneel, Massief, Top en Lamelparket te verkrijgen in alle kleuren.