Laminaat

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun woning te verrijken met een laminaatvloer en dit is niet voor niets. Hoogwaardig laminaat is namelijk niet alleen duurzaam, maar ook volledig slijtvast, stootvast en onderhoudsvriendelijk. Dit betekent dat u een duurzame vloer in huis haalt als u laminaat aanschaft, maar ook dat u een vloer krijgt die er mooi uit ziet en er vele jaren mooi uit blijft zien. Wilt u een hoogwaardige vloer aanschaffen voor uw woning die vele jaren meegaat en er bovendien prachtig uit ziet? Investeer dan in een laminaatvloer van Top Shelf Parket.

De laminaatvloeren van Top Shelf Parket

Omdat iedereen andere wensen, eisen en behoeften heeft bij het aanschaffen van een laminaatvloer, biedt Top Shelf Parket verschillende soorten laminaat aan. Vindt u het belangrijk dat uw laminaatvloer van hoge kwaliteit is en er natuurlijk uit ziet, dan kunt u bijvoorbeeld investeren in een laminaatvloer van Yourfloor. Yourfloor laminaat is kwalitatief hoogwaardig laminaat dat aan de hoogste normen op het gebied van houten vloeren voldoet en er bovendien honderd procent natuurlijk uit ziet. Investeert u in dit laminaat, dan weet u zeker dat u vele jaren van uw investering in een nieuwe vloer profiteert.

Naast Yourfloor laminaat, verkoopt Top Shelf Parket ook Quickstep laminaatvloeren. Deze laminaatvloeren zijn verrijkt met een zogeheten scratch guard toplaag, waardoor de vloeren nog harder zijn en beter tegen eventuele slijtages bestand zijn. De vloeren zijn gemakkelijk te installeren, geschikt voor vloerverwarming en bestand tegen brandende sigaretten. Daar komt nog bij dat de vloeren onderhoudsvriendelijk zijn en dat u altijd 25 jaar garantie op de laminaatvloeren krijgt, waardoor u zeker weet dat u vele jaren van uw vloer kunt genieten.

Het leggen van een laminaatvloer

Het op de juiste manier leggen van een laminaatvloer vereist specifieke kennis en vaardigheden. Heeft u een vloer aangeschaft bij Top Shelf Parket, dan hoeft u zelf niets te doen om uw vloer in uw woning te krijgen. De specialisten van Top Shelf Parket komen uw nieuwe vloer namelijk niet alleen bij u thuis bezorgen, maar zorgen er ook voor dat uw vloer op de juiste manier gelegd wordt. Dit betekent niet alleen dat u tijd en energie bespaart, maar ook dat uw vloer altijd op de juiste manier in uw woning gelegd wordt voor het beste resultaat.

Het onderhouden van laminaat

Om uw vloer zo lang mogelijk in goede staat te houden, is het belangrijk om de vloer goed te onderhouden. Dit betekent dat u zuinig met de vloer om moet gaan en de vloer regelmatig met de juiste schoonmaakproducten moet reinigen, maar ook dat u uw vloer af en toe moet behandelen met speciale onderhoudsproducten. Top Shelf Parket verkoopt niet alleen verschillende soorten goedkoop laminaat, maar biedt ook speciale onderhoudsproducten aan voor uw laminaatvloer. Van remover tot onderhoudsolie voor uw vloer: u vindt het allemaal in ons aanbod met producten voor laminaat onderhoud. En heeft u advies nodig met betrekking tot het onderhouden van uw laminaatvloer? Schroom dan niet om contact op te nemen met de specialisten van Top Shelf Parket, want zij adviseren u graag over het onderhouden van uw vloer.

Klik hier voor een sfeerimpressie

ned1.jpg
Nederland collectie
Volledige collectie diverse kwaliteiten, dessins en kleuren voor vrijwel elke woonwens, dat ook vakkundig gelegd kan worden. Deze collectie is geinspireerd door diverse kunststromen, voor ieder wat wils. Het is ook goed mogelijk deze collectie zelf te leggen met ondervloer, isolatie of vloerverwarming.
yourfloor1.jpg
Your floor
Selectie vloeren van internationale topmerken, exclusief in Nederland verdeeld door your floor dealers. Alle vloeren voldoen aan de hoogste normen en your floor dealers zijn geselecteerd op vakmanschapen service, dezen kunnen het gehele proces voor u volledig ontzorgen.
dd.jpg
Douwe Dekker
Selectie vloeren van internationale topmerken, exclusief in Nederland verdeeld door your floor dealers. Alle vloeren voldoen aan de hoogste normen en your floor dealers zijn geselecteerd op vakmanschapen service, dezen kunnen het gehele proces voor u volledig ontzorgen.
qs.jpg
Quick Step
Deze laminaatvloeren zijn door de scratch guard toplaag veel harder dan de meeste laminaten. ze zijn makkelijk te installeren met spatgarantie, geschikt voor vloerverwarming en bestand tegen brandende sigaretten, antistatisch en gemakkelijk te onderhouden met 25 jaar garantie. Door de diversiteit aan kleuren en afmetingen is er voor ieder wat wils.